Obzor

Obzor

Anotace: -

Dážď hmatal v póroch tvojho tela
ohňom pálil tenký uzlík šiat
chcela si lietať, láskou rozoznelá
i čul som krv v srdci zasyčať.

Obzor v blesku celý skrvavel
v rukách nám isto oťažela ortuť
až to cvenglo dotykom našich tiel
a my museli sme zmorení k zemi pokľaknúť.

Potom bozk v búrke, hlboký a slaný
hromžili mraky, zahorel mladý sad
museli sme silou dažďa premáhaní
museli sme k sebe prirastať.
Autor IronDodo, 02.02.2015
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Lůca, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

06.01.2024 12:06:03 | mkinka

Krásná!

02.02.2015 06:10:07 | I.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí