Motorkářská

Motorkářská

Anotace: Ten nejlepší pocit který člověk může zažít probíhá při projíždění přírody na motorce. Někdy je to víc, než láska k někomu jinému....

 

 

Jsi moje krev...
náhlý proud energie jenž potřebuji do dnešního světa
víš jak mě udělat šťastným
umíš mi pročistit hlavu
naplnit duši štěstím - pro tebe není žádná věda

 

Jsi to jediné...
jenž mě dělá šťastným v dnešním světě
když jsme spolu...
jen ty a já
š t ě s t í
a spokojenost ve mě kvete

 

Miluji když spolu projíždíme přírodou
odlesky zeleně ztrácí se v mých mořských očích
jedeme dál

jedeme vpřed

 

co bylo, bylo...
vše zlé teď na chvíli končí!

 

Ten pocit je jen mezi mnou a nimi
m o t o r k á ř i
jenž onen pocit znají stejně dobře jako já
hra na život a na smrt
proč ne,

vždyť život není napořád


nechť co má se stát, staň se
tahle chvíle bude věčná
aspoň do doby
dokud mé srdce bude tlouct

ty budeš moje S L E Č N A

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7_MIcwPb49E

Autor Pučik, 02.02.2015
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí