Děkuji

Děkuji

Anotace: .

Díky za to, že tu jsi,
díky, že mně držíš.
Jsi tu, i když tu nejsi,
díky, že neodcházíš.

Jsi tu se mnou zavřený,
uvnitř mojí hlavy,
když mám víčka zavřený
i když mám blbý stavy.

Vždycky budem spolu,
dvě těla, jedna duše..
Vždycky budem spolu,
mě to nezní suše.

A za ty roky, co jsme spolu..
Co jsme spolu prožili,
co snídáme u jednoho stolu,
chci ti říct jen DĚKUJI
Autor Babsie, 03.02.2015
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí