Dveřmi (věř mi!)

Dveřmi (věř mi!)

Anotace: píseň o víře, lásce, naději.. snad. (2015) Jak působí?

Otevři si dveře, odemčené jsou.
Když ještě stojíš na nohou,
sám si projdi hlubinou.
Dosáhneš-li na kliku,
pak zaber vší silou!
Ale pustíš-li se jedinkrát,
navždycky se uzamknou!

A svůj klíč sis zlomil sám!
A já ti svůj nepodám,
neukážu, neprodám -
Otevři si dveře sám.

Otevři si dveře, odemčené jsou.
Když stojíš ještě na nohou,
projdi svojí hlubinou.
Dosáhneš-li na kliku pak,
zaber vší silou!
Ale pustíš-l se jedinkrát,
navždy už se uzamknou!

A svůj klíč sis zlomil sám!
A já ti svůj nepodám,
neukážu, neprodám -
Věřím, že to zvládneš sám.

Otevři si dveře, odemčené jsou!
Když ještě stojíš na nohou,
sám projdi svou hlubinou!
Dosáhneš-li pak na kliku,
zeber vší silou!
Ale pustíš-li se jedinkrát,
navždy se ti uzamknou!

A svůj klíč sis zlomil sám!
A já ti svůj nepodám,
neukážu, neprodám -
Otevři si dveře sám!

A svůj klíč sis zlomil sám!
A já ti svůj nepodám,
neukážu, neprodám -
Věřím, že to zvládneš sám!
Otevřeš-li, budu tam!
Autor el sereno, 27.02.2015
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímně jsem si ve 3/4 říkala že to možná nedočtu, že chudák nedosáhne a neotevře..ale zakončení je jako třešnička na dortu. Pokud by to byla píseň a měla slušný hudební doprovod, proč ne :)

27.02.2015 14:20:39 | Lioness

Děkuju, snad dosáhnu a otevřu..a bude tam. Hudbu už to má, ale ještě se to dobrušuje. Ten konec je doslova klíčový a taknějak mi dodává optimismus, kterého mám teď jako šafránu.

27.02.2015 16:19:01 | el sereno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí