SEN nebo SKUTEČNOST?

SEN nebo SKUTEČNOST?

Anotace: ..... bez anotace :-)

ON
Je nevšední milovat se na sněhu ....
Nasávat, prožívat, vnímat tvou něhu.
Držet dlaněmi tvou černou hlavu ve sněhové peřině,
milovat, líbat tě, bořit mýty – to vše v jedné vteřině.


Padá sníh, opět kladu hlavu do tvých dlaní.
S tebou je mi teplo i na zasněžené pláni.
Je to sen nebo skutečnost? Máme ruku v ruce!
Srdce nám láskou tluče ...
Autor Dalimila, 07.03.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí