ČAJOVÁ LÁSKA

ČAJOVÁ LÁSKA

Anotace: To je vlastně jen trochu delší smska.

Kde jen můžeme,spolu čaj pijeme,
dá se říct že čajem žijeme,
není to žádné pití rádoby,
čaj a láska jsou spojené nádoby.


Jako je země spojená s pluhem,
jsme v sobě, jeden v druhém,
rádi si spolu hrajem,
bez čaje i s čajem.


Jen nám patří čajování,
toto s láskou čarování,
jsou milování skryté taje,
jak tisíc podob vůni čaje.


Ať je či není chvíle vhodná,
pijeme se rádi do dna,
ať děláme co děláme,
když je chuť-tak čaj si dáme...
Autor Weylin, 06.03.2015
Přečteno 402x
Tipy 5
Poslední tipující: margaretm, Rozina, Olex, zelená víla, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, něžná, láskyplná..mám chuť na dobrý čaj :)

06.03.2015 18:36:32 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí