Dlane

Dlane

Anotace: -

Dlane

Rád sa dotýkam tvojich dlaní,
je v nich môj celý svet,
je v nich istota, že, čo bolo vlani
rozkvitne dnes ako krásny kvet.

Rád sa dotýkam tvojich pier i úst,
sú pre mňa chlieb, voda i soľ.
Vždy schúlim sa k tebe, ako chrúst
a necítim žiaden boľ.

Autor IronDodo, 07.03.2015
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Agapé, Nespavec, Jort, Lůca, margaretm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí