Láska dozrieva

Láska dozrieva

Anotace: -

Ovocie dozrieva
stačí natiahnuť prsty
a slnko ti vyveští z ruky,
kto ťa ľúbi,
kto ti dá chleba,
kto soľ,
kto kúsok svetla.

Ovocie dozrieva
stačí natiahnuť ruku.
Tma stráca jemný šiat
odetá v telesnej schránke
tvojho tela.

-Prečo ťa milujem?

Pretože vošla si do môjho chrámu
a po tom veľkom zázraku
zostala si horieť vo mne ako svieca.
Pretože pijem z priezračnej vody
a bruškami prstov odnímam smútok
z čiernych vlasov.
Pretože dozrieva ovocie plod kvetu
a keď ho neodtrhnem padne z výšky.
Pretože si alfa a omega,
pretože si stred kruhu môjho
jediná.
Autor IronDodo, 16.03.2015
Přečteno 557x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí