Bruneta

Bruneta

Anotace: z Prioru

 

Hnědé oči měla,

vidět bylo, že by chtěla.

 

Jen na půl ale byla smělá,

na půl ospalá i bdělá.

 

Nohy nekonečně dlouhé,

záviděly by jí mnohé.

 

Úsměv podmanivý, milý,

já byl z ní totálně opilý.

 

A k tomu krátké mini,

mě obcházely vášně stíny.

 

Ptal jsem se jí, zda nechtělo by to i skříň,

usmála se, nebyla to ale voda na její mlýn.

 

A tak v mém nitru jen jiskra její duše,

volá, křičí hlasitě i suše.

 

Příště vezmu si tedy jen ty ramínka,

doma hadry poskládám do komínka.

 

 

 

Autor Nespavec, 20.03.2015
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, VanessaInBloom, Štířice, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí