Prostěradla

Prostěradla

Anotace: a čím povlékáte postele vy?

 

Na prostěradle zasychá moje láska

je smutná a skrčená, je prázdná

 

chci jí pohladit, utěšit

uhne a zaprská

jako pouliční kočka

 

je nevinná a je krotká

když jí to dovolím

a s každým odloženým kouskem prádla

nechá se pohladit o trochu dýl

 

jenže s raním sluncem

mě nenávidí

a já jí prosím

ať mi odpustí

 

zas a znovu

 

nakonec jí zabalím do prostěradla

a odložím do koše na prádlo

 

unvitř je smutná

uvnitř je prázdná

 

vyperu jí s večerem

a povleču postele

novou láskou

 

ve skříni jí je ještě dost

 

Autor Metal Lady, 23.03.2015
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: Stela, Dis-Con-Nect-Ted, enigman, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsem si jistý jestli jsem postel nebo prostěradlo...

25.03.2015 07:34:54 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí