Ty máš křídla lásko

Ty máš křídla lásko

Anotace: Ty máš křídla lásko, která ani po dlouhém letu nebolí, možná v nich jak v...

Ty máš křídla lásko,
která ani po dlouhém letu nebolí,
možná v nich
jak v pendlovkách cosi prasklo,
když oblohou tvých očí
proháněli tě mí sokoli ...


Ty máš zvonec lásko v rukách
a ve svém srdci zvonici
po tvém umíráčku
i příliv by plách
a já osamělý maják
bych se změnil v márnici ...

Ty máš dlaní plné úly
plástve štěstí ve skráni
mé včely si někam uletěly
a v mém úle bydlí sršáni ...
Autor Howkins, 24.03.2015
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí