Tornádo

Tornádo

Anotace: člověk může být spojen s někým s kým nemůže být

Jak rychle jsi přišel,

já se snad zbláznila,

tak náhle zas šel,

co jsem si myslela?

 

Vzbudils mě, Tornádo,

co ve mně se skrývá,

nezkrotné Tornádo,

tak divoké bývá.

 

Jsi jako oheň a voda,

nejdříve mě spálíš,

může být náhoda,

že celou mě zaplavíš?

 

Životem křídla svázaná, 

jak únavou ztěžkla,

já byla zlomená,

však s Tebou zas vzlétla.

 

Vedle Tebe jsem Tornádo!

Nespoutaná a volná,

nezkrotné Tornádo,

řeka rozbouřená, kalná.

 

S Tebou jsem Tornádo,

navždy uvězněné ve svém těle,

nepředvídatelné Tornádo,

tak vzrušující, tak skvělé.

Autor Nio, 25.03.2015
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Nespavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá...

30.03.2015 03:39:12 | Nespavec

..tornádo..:-D

25.03.2015 21:53:26 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí