Možná

Možná

Anotace: a možná ne

Možná

Možná jsi víc něž jen mým osudem
možná jsi víc bez sebe nebudem
možná jsi víc než sám já vím
možná a já tvůj stín

možná jsem jenom stínem tvojím
možná se v tobě dvojím
možná jsem jenom pro Tebe
možná vzpomínko na nebe

možná ve vánku tvého dotýkání
možná malinké zaváhání
možná jsi moje lepší já
možná když na lásku jsou dva
Autor kroužek, 02.02.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí