světy snů

světy snů

Anotace: ... explodují ...

.
svět snů má možná nějaké rozměry
ale žádné souřadnice nezná už více
zkolabované a zhnětené už do bodů
a až k bohu a víly už nikdy nepřejí
při operaci své svíčky a přací berly
nazývají tě pátky až do starých bot

zahoď je za hlavu a už se neohlížej
svět snů určitě má už tvoje rozměry
a zná je z její a z její a z její paměti
zhnětené a zkolabované až do bodu
a jen k bohům před tímto vesmírem

zahoď hlavu a už ji nikdy neohlížej
bez zrcadla mezí medůzou jdou sny
a tví pátkové hledají a pohřbívají
pořád jako malé děti big bangy

a pravdu mají a nulu dělí nulou

a sami v sobě explodují

a to zrcadlo tam

někde je

a bije

.
Autor a_tao, 12.04.2015
Přečteno 442x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, labuť, knihomolka, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svět snů..ST :-D

12.04.2015 13:49:50 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí