Blue Rose 2

Blue Rose 2

Anotace: Už je to let co něco Poustevníček psal, no a také, také z lásky daroval...

Růže modré,
ty já daruji z lásky jen jedné,tobě,
pro radost co vidím já v tobě,
pro tvůj krásný úsměv,
krásný pocit,štěstí a lásku.

To ty jsi ta, co tak okouzlila,
krásným úsměvem,pohledem,
při každičkém úsměvu,
srdce se rychle rozbuší,
a láskou poté hřeje, to jen, díky tobě.

Tak proto, pro tebe růže modré,
natrhané, přímo z nebe.

Tak se třeba zalíbí.
Tak jako ty mě od prvního pohledu, na tebe.
Autor Poustevníček, 27.04.2015
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí