Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ...

Pohled od tvých očí, krásný, ale krátký,
v ten moment svět zdál se trochu vratký.
Zahlédnout úsměv na tvé tváři,
bylo jak spatřit komety záři.
Při tom pohledu nevnímal jsem hlasy,
chtěl jsem jen vzpomínku na věčné časy.


Jen pro tebe byl bych poctivý či lhář,
jen tobě z pekel, přinesu svatozář.
Pro další pohled, našel bych zlatý grál,
s Ďáblem o život karty hrál,
vím, že bych neprohrál…
Autor Křemen, 28.04.2015
Přečteno 447x
Tipy 3
Poslední tipující: ztracený 22, Nikita44, knihomolka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná a z hloubky srdce...

15.06.2015 14:57:53 | ztracený 22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí