V temném prázdném bytě..

V temném prázdném bytě..

Anotace: V temném prázdném bytě..

V prázdným,
temným bytě.
Čmárám na zeď,
že chci tě.

Že chybí mi
hněv i smích.


Jímž život můj

 

černobílý,


dokážeš vždy obarvit.

Zamlžené okno
s oprýskaným rámem. .


Parapet
s nánosem
hvězdného prachu. .

Obtisk tvé dlaně
vzpomínkou in memoriam
ztracené noční vášně.


propouštějíc naděje
linouc se v temném bytě.


Pila si víno,
ředila mi krev.


co teď z toho zbylo?


Oprejskanej parapet.                        ..A pár šrámů na zádech
                              

Autor jyrkaa, 29.04.2015
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, drew
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí