Barvy lásky

Barvy lásky

Anotace: Malování lásky

Nevěřím slibům a nadějím
pletoucím hlavy bláhovým
co je to láska
ráda vám napovím


myšlenky
jako obrazy malují
vzpomínky
city a pocity
barvy rozpodivné míchají
přes rdící se červenou
modrou a zelenou
vonící nadějí
až ke slunci žluté
a nikdy ne černé
to snad jen bílé raději
bílou jenom víra dělá

a na tu já sázím
když do studny nitra svého

hrst drobných házím
Autor Divíšek., 07.05.2015
Přečteno 692x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, Frr, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké :-)

07.05.2015 18:15:02 | hledač

zdravím a přeju pěkný večer májový :) dík za uznání

07.05.2015 18:23:03 | Divíšek.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí