Uprostřed reality

Uprostřed reality

Vím, že se na mne stále díváš

kontroluješ, jestli jsem v pořádku

možná i jinde o mně sníváš

a já ničím tvojí morálku

 

            s jinýma se bavíš,

              životem sám proplouváš

                  a děláš,

                      že ti to je jedno

 

                              z řeky bys mne zachránil,

                                  jak jsi mi tehdá řek'

                                     květiny kolem omámil

                                        a sám skončil

                                              sám

 

                                        uprostřed reality

 

                                                     třeba to jsou jen mé představy

                                                           že o mě zájem máš

                                                               jsme oba rozdílné povahy

                                                                    a tak stejné

                                                                          v nichž se

                                                                               jen

                                                                                  tak

                                                                             nevyznáš.

Autor roztoč_v_mé_hlavě, 26.05.2015
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: Nikita44, Malá mořská víla, enigman, AndreaM
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a kde je uprostřed?...

26.05.2015 23:04:35 | enigman

... to záleží na každém z nás:)

01.06.2015 21:01:52 | roztoč_v_mé_hlavě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí