Chci být

Chci být

Anotace: ze souboru Odloučení

Chci být tvoje žena.
Chci být s tebou na každém tvém kroku.
Chci s tebou mluvit, smát se,
jíst a pít
chci s tebou spát
chci s tebou naše sny si nechat zdát.
Chci řvát
s našimi dětmi
chci slyšet pořád dokola,
že máš mě rád.
Autor Badya, 04.06.2015
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí