Kamínky

Kamínky

Anotace: Každý to zná a kdo ne, pozná :)

Vzpomínky
ty drobné kamínky
naděje
schované hluboko v nás
plamínek v srdci
zahřeje
že vrátí se čas

srdíčko z kamínků
hřeju si v dlani
přeněžnou vzpomínku
zahalil čas
závojem z pavučin
plamínek skomírá
svítí a nehřeje
ta tam je naděje

kdy už se poučím
Autor Divíšek., 07.06.2015
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí