Hledá se ♥

Hledá se ♥

Anotace:   Někdo má citlivou duši a jiný má zase tak...

 

Někdo má citlivou duši
a jiný má zase tak trochu všechno v paži
někdo vzdal to
a jiní se snaží

 

získat od života víc
hledat krásu v každé kapce rosy
často vstřebávám chmury světa
a jindy jsem ten,
jenž lásku v sobě dusí

 

s kůží husí
vstávám do dnešního dne
hledám tebe má lásko, můj sne...

Autor Pučik, 26.07.2015
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí