Nález

Nález

Anotace: Nález po 35 letech nemusí sladce chutnat jako vzpomínky na mládí.

Nález
(pro Ivanu)

Půl tuctu roků jsem tě hledal
Půl života jsem smutnil
Na svůj rozum jsem nic nedal
Myslíc, že jsem naši lásku zabil

Láska, vzácný to peníz
Má rub i líc, dva reliéfy
Avšak reliéf byl vyryt pouze
Z jedné strany
Tvé ploché srdce nezanechalo
Žádný obtisk, pouze plochou stranu
Bez čárky, bez záznamu
Nezabil sem proto žádnou lásku
Ona žádná nebyla

Hledal jsem tebe
Celá ta léta pokorně a tiše
Našel jsem však sebe
A teď s radostí si užívám životní klišé
Autor Brácha, 09.08.2015
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla, roztoč_v_mé_hlavě, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí