Trochu jiný ples

Trochu jiný ples

Anotace: ...

Byla již noc, když potichu

jsme se smáli a dívali si do očí

ve svitu slabé lampičky

s několika verši

napsanými na předloktí. 

 

Měli jsme celou noc 

a taneční parket jen pro sebe,

ale já se stále bála tancovat

a být s tebou takhle sama

v objetí pomalého tance.

 

Byla dávno noc, když jsi

chtěl opít svou přítomností,

svým šarmem a tou pozorností,

která mi byla tebou věnována 

s tou romantickou něžností.

 

Za okny začala usínat noc,

když jsi mě na rty líbal.

Autor Laven De Brig, 17.08.2015
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí