Ráno po plese

Ráno po plese

Anotace: Snad pokračování...

Měla jsem plachý pohled a jen

pár kapek děště na mých 

včerejších plesových šatech

když pod stromem jsme seděli

a slunce teprv otvíralo víčka.

 

Ráno se ještě nestačilo ohřát 

a mě byla zima bez tvého objetí.

Měl jsi jen svůj klobouk, úsměv

a pohled tvých krásných očí

v barvě pomněnkového kvítí.

 

Vzal jsi mě do náruče a přestalo 

pršet, jen na nás stále padaly

kapky z lístků staré lípy, když 

ty jsi mi vplétal do vlasů 

mou stužku a pár svých polibků.

 

Aby jsi mohl ještě jednou

se na mě k ránu podívat.

Autor Laven De Brig, 18.08.2015
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: terezčinapřezdívka, jitoush, Lioness, zdenka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí