Ticho u řeky

Ticho u řeky

Anotace: ...

Byl sotva podvečer, když chystali

jsme se ke spánku u tiché řeky

a ty jsi zpíval a hrál

oblíbené písně na kytaru.


Přitom se navzájem sledovali.


Stmívalo se a šero podbarvilo

tvé oči do odstínu nočního nebe,

i když se ještě neobjevily hvězdy

a na romantiku bylo ještě brzo.

 

Dnes ses na mě chtěl dívat

a hrát na svou kytaru. 

 

Usínala jsem v tvém objetí,

s tvým sametovým hlasem

a pár kolébavými tóny

tvého polibku na dobrou noc.

Autor Laven De Brig, 20.08.2015
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí