Chvilku sami

Chvilku sami

Anotace: ...

Plápolavý oheň zářil do tváří,

voda jezera se radostně vlnila,

my se dívali na sebe a snili

a touha mezi náma hořela dál.

 

Okolo nikdo, nic jen my sami dva,

když i ve snech zdával ses mi,

že jsme sami spolu v objetí

a snad se tu nepouštíme z náručí 

bez polibku. 

 

Snad aspoň ve snu řeknu..

..miluji tě.

Autor Laven De Brig, 21.08.2015
Přečteno 622x
Tipy 3
Poslední tipující: Druid, tato22, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí