Mlčíme

Mlčíme

Anotace: ...

 


Mlčíme spolu
V zavřených dveřích
Dlouho nevyřčených vět
Skrývá se touha
A za ní? 
Raději nemyslet
Jen Lorem ipsum
Dolor sit amet...
 
Mlčíme spolu
Žijeme sami
Ne není cesty zpět
Ze slov je past a
V ní teď
Rezonuje svět
Tím Lorem ipsum
Dolor sit amet
 
Mlčíme spolu
Co chtěli jsme říct
Řekli jsme v běhu let
Zbylo jen ticho
Lepší než
Nesmyslný střet
Tvé 
Lorem Ipsum
Dolor sit amet...
 
Mlčíme spolu
Já - Ty - a internet
Mlčíme spolu
 
Mlčíme
Spolu...?
 
Mlčíme...
 
 
 
Autor capoch, 25.08.2015
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí