Odkrývám svou tvář

Odkrývám svou tvář

Anotace: Zhaslo světlo, propast ve mě se otvírá, jsem trosečník v moři, a bouře sílí, ve spárech mě má. Odkrývám svou tvář

 

 

Chci tvé rty

tak líbej mě víc

 ta exploze a pár vteřin

 na nic víc nevěřím

Odkrývám svou tvář  

 

Nemám se kde skrýt

jsem terčem ostrých střel

 vždycky minou ten svůj cíl

  žiju dál, nezraněn

 

Zhaslo světlo

Propast ve mě se otvírá

jsem trosečník v moři

  bouře sílí, ve spárech mě má.

Odkrývám svou tvář  

 

Nemám se kde skrýt

jsem terčem ostrých střel

 vždycky minou ten svůj cíl

  žiju dál, nezraněn

 

Věčná je poušť

smrt mi ruce podává

 ale tam někde uvnitř

  nový nádech začíná

Odkrývám svou tvář

 Odkrývám svou tvář  

 

Nemám se kde skrýt

jsem terčem ostrých střel

 vždycky  minou ten svůj cíl

 žiju dál, nezraněn

 

Dlaně tvé 

to málo, co já chci mít

když písek a žár mě pálí

 Kůže tvá je místo

kde já chci žít.

Odkrývám svou tvář

 

(Hanuš Šparlinek, 25.9.2015)

 

 

Autor Hanuš, 25.09.2015
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: michaela07, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čtu dnes již podruhé, a stále na mě Tvoje báseň působí stejně, připadá mi jako text písně! Myslím, že by mohla být skvělá ... :-)

26.09.2015 17:28:15 | Helen Zaurak

děkuji za pročtení, je to tak myšlené,jako text možné písně.

03.10.2015 16:20:39 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí