Ach lásko

Ach lásko

Anotace: Co je láska...?:-)

Ach lásko
co jsi vlastně zač
jsi chvíli smích
jsi chvíli pláč
jsi to po čem všichni touží
jsi to jež lidská srdce souží
jsi nemoc s jediným to lékem
jsi ta jež neumíráš věkem
jsi tou nejmocnější zbraní
jsi jediná co život brání
jsi milenců nejsvatější víra
jsi vždycky plná všehomíra
jsi ta které nemusím se bát
jsi tím nejcennějším co já můžu dát
jsi lásko
jsi…!?

 

jsi

lásko jsi

jsi jiskřivou vločkou sněhu

jež skrývá svou ledovou něhu

jsi hřejivý paprsek Slunce

jenž koupe se v průzračné tůňce

jsi omamnou vůní květů

jež sladce voní tu světu

jsi překrásným zpěvem ptáků

jenž zní nad loukou rudých máků

jsi třpytem nebeských hvězd

jenž svítí nad prachem pozemských cest

jsi úžasná božská energie

jež ve všech, ve všem, stále žije

jsi také úsměvem malých dětí

jež to vše ještě vědí

a i já sám teď vím

že někdy pouze špatně sním

když tebe LÁSKO necítím …

Autor arbis, 07.10.2015
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Jediné na čem opravdu záleží je láska." Slyšela jsem říct jednoho devětaosmdesátiletého pána, který svůj život prožil jako kněz. :O) ST

08.10.2015 07:50:00 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí