Všem mým dětem

Všem mým dětem

Anotace: ...

Máš v očích příběhy
co se nemusejí vyprávět

někdy utápějící se

v koncích

Máš v očích bezbrannost
to já budu místo tebe

s okázalostí i nenápadně

zabíjet

Máš v očích budoucnost
zatímco přítomně mi vytváříš

nezapomenutelné vzpomínky

tak hřejivé

Máš v očích lásku
zaznamenávám ji tam

když se na mě díváš

pokaždé ...
Autor smudlinek, 01.11.2015
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Marcella, Mácha, janewe, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí