Láska bez pravidel

Láska bez pravidel

Anotace: O tom, že zakázané ovoce opravdu chutná ... Máš pravdu- nemůžu mít dvě srdce a ty jen půl,snad zůstaneme přáteli.

Přišels nečekaně, nezvaný host,
překročils řeku, zboural jsi most.
Moje „ne“ bylo jen prázdné slovo,
mé „ano“ otevřelo komnatu,
vkročili jsme na cestu rozvratu,
hledajíc vášeň a nic víc z toho.

Nic víc z toho- lžeme sami sobě,
tys ublížil mně, já zase tobě.
Láska, ta dáma rozumu zbavená,
zasáhla mě ranou mířenou do srdce,
nemám nic než ten ryzí cit po ruce,
slzy kalí zrak, podlamují se mi kolena.

Vzplanutí přišlo jak blesk z čistého nebe,
měls mě rád tak, jako já tebe?
Že prý všechno na světě má svůj řád,
však pořádek libuje si v chaosu,
já lásku k tobě v srdci svém dál si ponesu,
a všechno štěstí světa ti budu přát …
Autor FroniXY, 06.11.2015
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikita44, enigman, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí