Nemilující milována

Nemilující milována

Anotace: Ten,kdo sám nemiluje by neměl vědět,že je milován. Epiktétos

Nejhezčí s hezkých,
nejsladší ze sladkých.

Chce mnou být nedotčena,
přenádherná je,
nechce být moje,
je ihned dotčená
mou láskou?
Mou věrností?
Pravdou?
Oddaností?

Ona nechce už
slyšet slovo láska
Žena…muž
Příliš velká vsázka
Bojí se prohry?
Bojí se výhry?
Té hry?

Ale ta už začala,
jenom srab se vzdává.
Ona vše do banku dává
a čeká a čeká……
Jednou se snad dočkala.
Autor Vik, 08.03.2005
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí