Ty jsi píseň v mojí duši

Ty jsi píseň v mojí duši

Anotace: Takovou lehká romantická, zamilovaná.

Znova štěstí bylo slepé,
komu z nás hůř žal se hojí?
A proč srdce, když zatepe,
šeptá, že nás něco pojí?

 

Jak loď pluje, vidím z mola,
slabě slyším dívčí hlas,
který na mě v prosbách volá:
Nepřestávej věřit v nás!

 

Ty jsi píseň v mojí duši,
ty jsi na mém srdci stesk.
Nenech nikdy, ať ti ruší
smutek ve tvých očích lesk.

 

Ty jsi píseň v mojí duši,
ty jsi přání ze snů mých.
Nesmířím se s tím, že musím
zapomenout na tvůj smích.

 

Úsměvem se obelhávám,
když mě prázdná postel zebe.
Srdce bije, vždy když vstávám,
že chce vstávat vedle tebe.

 

Jak loď pluje, vidím z mola,
slabě slyším dívčí hlas,
který na mě v prosbách volá:
Nepřestávej věřit v nás!

 

Ty jsi píseň v mojí duši,
ty jsi na mém srdci stesk.
Nenech nikdy, ať ti ruší
smutek ve tvých očích lesk.

 

Ty jsi píseň v mojí duši,
ty jsi přání ze snů mých.
Nesmířím se s tím, že musím
zapomenout na tvůj smích.

Autor Rolník, 23.11.2015
Přečteno 494x
Tipy 14
Poslední tipující: Jin&Jang, JSJ, Misha, enigman, Nikita44, Jenda P., chatter, Frr, FroniXY, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem pro to, aby každý z Nás nosil viditelně značku ( 5*4 cm) na čele nebo jiném viditelném místě s momentálním módem. Pak bychom si všichni ušetřili čas/srdce/nefunkční radary.

15.01.2017 09:54:35 | Jin&Jang

velmi povedená milostná báseň, moc hezké :-)

24.11.2015 10:39:05 | Jenda P.

ST - věříš správně Rolníku,kéž četla by Tvůj vzkaz

24.11.2015 10:31:56 | chatter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí