Slepý jsi

Slepý jsi

Anotace: a loutkou se stáváš

Jiný úsměv máš,

jinou touhou jsi nyní hnán,

nemám tě ráda, můj příteli,

nejsi tím, koho jsem kdysi milovala.

Pro jinou srdce tvé hoří kdesi,

ale její loutkou se stáváš.

Bez tvých zájmů jsi jen zoufalý mužík,

jež bez ní neudělá ani krok,

pak tedy kdo neměl výraz ve tváři,

nebyl žádný důležitý výrok.

Ta beztvářná žena tě očarovala ,

a najednou žádné soudy nemáš,

srdce tvé vzala si do dlaní,

a až ho rozmačká, budu se já tiše jen smát.
Autor Taya, 30.11.2015
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi má rád mačkání...

30.11.2015 12:57:02 | enigman

To asi ee

30.11.2015 14:45:49 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí