Jablečným sadem

Jablečným sadem

Anotace: O zrání a vůni

Dostal ses cestou
Od stromu ke stromu
Klikatou
Dlouhou
A náročnou

Utíkal
Vracel se

Já pomalu zrála
A přála si
Být zbavena
Všeho co pro tebe vyrostlo
Očesaná
Otrhaná

Tak

Aby ti šťáva tekla ze rtů
A kapala z prstů
Aby ti voněla
Zralost mých plodů

Abys musel vždycky před spaním
Přivonět k jablku
A mohl pak snít
Jak do něj koušeš…
A zalykáš se tou chutí

Kéž ti ještě dlouho
Voní cesta
Kolem jablečného sadu…
Autor čistá, 30.11.2015
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Záklopka, enigman, Jort, Dacryon Beata
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k nakousnutí...

01.12.2015 14:09:34 | enigman

Díky :)

09.12.2015 12:02:35 | čistá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí