ZÁVOD V LÁSCE

ZÁVOD V LÁSCE

Anotace: Příběh boje o kluka mezi dvouma dívkami.

Pocit, co v mém příběhu nosím.
Pocit, který mě svým způsobem dusí.
Pocit, s kterým se musím naučit žít
a bez člověka, kterého jsem mohla mít.
Pocit, který mě mučí a polyká mé nádechy
a z mé pusy vydává vzdechy.

Už jsem skoro na konci hry, už dohrávám
to: "co by, kdyby".
Poslední kolo před sebou mám a ty stojíš,
jako odměna, přímo tam.
Tak zrychluji, chci tam být první,
teď náhle Veronika mi vstoupila do hry.
Předbíhá všechny, už mě skoro má, ale
mou odměnu nikdy nezíská.
Přidám do kroku, rozpustím vlasy
a své obranné schopnosti hrdě vytasím.

A náhle jsem tam první.
Přímo do náruče jsem ti spadla.
S blonďákem se zelenými oči do hluboké lásky jsem upadla.
Autor Klér, 30.11.2015
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, ale jen nevím, jestli si to zasloužil. Dříve, se prali o holku kluci. Co udělal on, aby tě mohl mít. Jestli NIC, tak nečekej VÍC. Ale dnes je jiná doba.

30.11.2015 20:47:15 | VEDz RVAHEs

Velice si vážím vašeho komentáře. Ano máte pravdu, ale doufám, že tento kluk by udělal totéž.

01.12.2015 16:24:15 | Klér

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí