Čtryři ruce, dvoje ústa, jedno srdce

Čtryři ruce, dvoje ústa, jedno srdce

Anotace: ...

To, co nás tvoří
jsou kusy lásky,
celistvé v nevinnosti

nestačí přežít,
aby přibyly
další bolesti

zkušenosti lásku
nezacelí,
nevzkřísí mrtvého

udeř na první dobu,
dokud ještě srdce
rozumí samo sobě

vrať se, dokud
je čas naslouchat
dešti za oknem

kdo přestal milovat,
miluje neustále,
jednou nohou k odchodu

nesneseme tolik lásky,
zraníme se o sebe,
roztrhneme.
Autor Cofin, 02.12.2015
Přečteno 512x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí