Na samotu je třeba mít talent

Na samotu je třeba mít talent

Anotace: Když se věci dějí bez přímého zavinění, někdy je třeba se změnit nebo čekat, až někdo změní vás, otázkou je, co je lepší, někdy je oboje špatné, ale nevyhnutelné.

Přijdu si téměř stejný jako Holden
Že štěstí zkrátka nejsem hoden
Uniká mi všechno mezi prsty
Stejně by to skončilo brzy
Jen nechtěným zlomem

Zase jeden cit je navíc
Jsem prázdný ale každý mi chce něco brát
Když to náhodou najdu jen slyším hned to vrať
Proč jsem zbytečný víc
Než kat

Až to někdy všechno skončí
Budu asi vyrovnaný
V kartotéce přerovnaný
A v klidu skočím
Do propasti

Když se stmívá a já sedím sám
Nikdo není kolem a je mi prima
Víc než kterýkoli z nich mám
Vědomí že zase přijde zima
Promlouvám jen k tmám

Teď tu nejsi a už nebudeš nikdy
Nechci poslouchat jaký jsem schopen křivdy
Žiju život v osamění osa se sama mění
Tady nepomůže klení ani zastaveni
Jdu dal a nechávám za sebou vás všechny
Autor Henry Dean, 08.12.2015
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na samotu určitě talent mít nemusíš...

08.12.2015 15:34:51 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí