My

My

Anotace: ---

Sním.

Jsi to jen a právě ty,

kdo tahá moji loďku

na břeh

z vod plných samoty

do ráje,

kde jsme jen já a ty,

ke zbláznění šťastní.

 

Sním.

Skrytá ve stínu stromů,

ve tvé náruči plné

něhy,

spočíváme spolu

v souznění,

dvě duše bez bolu,

ke zbláznění zamilovaní.

 

Sním.

Noc je chladná,

však ty mne hřeješ 

láskou.

Bojím se rána,

probuzení,

bojím se, že zmizíš

po rozednění.

 

Otevřu oči,

sen se vypařil.

Paprsek slunce ozářil

tvá víčka ...

 

Jsme jen ty a já

a naše soukromá říčka...

 

Autor FroniXY, 13.12.2015
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: tomkeb, Kloboučnice, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí