ZTRACENÁ ODPOVĚĎ

ZTRACENÁ ODPOVĚĎ

Poslední letní den,

poslední letní noc...

 

Umlkly hlasy ze tmy,

mě však nechce se

bezvládně ležet a snít...

 

Mé prsty na klávesnici

loudavě hledají písmenka,

co měla by říci

jak šťastný jsem

 

když blízko sebe

 

Tě mám...

 

A při tom všem

mé oči stále bloudí

ke hvězdám...

 

V nich stále hledám

 

ztracenou odpověď

na staletí starou otázku...

 

Jakou cenu

ochoten dát jsi

 

za lásku...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 13.12.2015
Přečteno 346x
Tipy 1
Poslední tipující: Dis-Con-Nect-Ted
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí