Ťapity sem, ťapity tam

Ťapity sem, ťapity tam

Anotace: ...

 

Ťapity sem, ťapity tam,

komu já dnes (naději) dám.

 

Miluji široké bulváry i úzké ulice,

já prošlapala v nich nejedny střevíce.

 

Ráda (na bankovkách) všechny barvičky,

a levé mám obě ručičky.

 

Ostražitě hlídám si svůj pelíšek,

já, převlečený bazilišek.

 

„Voním“ na dva hony,

ke křečkování vlastním sklony.

 

Plachtičky ve větru stále mi vlají,

vzpomínám na tržbu v máji.

 

Ťapity sem, ťapity tam,

pojďte všichni sem, otvírám krám.

 

Autor Nespavec, 14.12.2015
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí