a ty tu nejsi

a ty tu nejsi

Anotace: sám

nejsi zde
co říct víc
do ticha samoty

chybíš mi
proto nemluvím
v prázdnu večera

kdy čekám
na tvůj hlas
na melodii slova
 

když řekneš
miluji tě lásko
můj život má smysl


ale je ticho
prázdné a tíživé
bez ozvěny hor


v samotě
tuším jak ti je
když nevyslovíš to


co svírá srdce
a pálí uvnitř
nezadržitelné chvíle 

tvé touhy  
po bezpečí a pokoji
pro tebe i děti 

Autor VIZ, 15.12.2015
Přečteno 627x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí