přes oči páska

přes oči páska

Anotace: přes oči páska a nevidíš kde stojí láska díváš se do tmi tmoucí a hraješ divadlo srdcervoucí a...

přes oči páska
a nevidíš kde stojí láska
díváš se do tmi tmoucí
a hraješ divadlo srdcervoucí

až jednou přestaneš snít
a začneš reál žít
pochopíš kde byly chyby
a že není žádné kdyby

sám to už taky vím
že přes pásku nic nevidím
že němý byl můj svět
a prázdný obsah mělo těch pár vět

miluji tě řekl člověk němý
slzy jeho padají k zemi
protože tvému srdci on němý se zdál
abys slyšela co cítí on si toužebně přál

nevěděl však že tu větu kdo si slyší
ta jež se tolik od ostatních liší
němý slepím se stal
a cit proměnil v kusy skal

pak sám ztrácel sluch
neví že on může za výbuch
jejích emocí
a láska stala se nevyléčitelnou nemocí

není žádný lék
tak dovol abych řekl
dala si mi najevo svůj cit
a nepřestala mne chtít

já vím teď
prorazíme zeď
a řeknu to je jednou znova
na to co cítím neexistují slova
Autor jácob vojťas, 15.12.2015
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí :-)

16.12.2015 18:06:30 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí