Černovlásky

Černovlásky

Anotace: ...

 

Nejraději mám černovlásky,

jen ony ovládají všechna kouzla lásky.

 

Vědí odkud, kudy, jak a kam,

s nimi nejsem nikdy sám.

 

Živočišnost, nespoutané vášně,

jen v jejich náručí je mi krásně.

 

Jen ony neskutečné věci umí,

že některé(á) jen čumí.

 

Jen s nimi k horizontům lásky chci plout,

už jsem realista, žádný bloud.

 

Jen v jejich náručí chci se rozplývat,

jen jejich srdce dobývat.

 

Autor Nespavec, 16.12.2015
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí