Černá tma

Černá tma

Anotace: Pájo to je pro tebe..chci tě mocinky..:-*odpust mi..vim ze to nejde ale na tom prece nesejde..:'(:'(

Je černá tma a paprsky hvězd
září a svítí na tisíce cest.
Zbývá mi jen plakat bez cíle,
ty jsi mi vzdálen na míle.

Je černá tma a hvězda padá,
kdybys jen věděl, co jsem si přála.
Za kolik mi prodáš svoji lásku?
..kdo odpoví mi na otázku...

Je černá tma a měsíc září,
slzy stékají po mé tváři.
Zbývá mi jen doufat a tajně si přát,
abys mě měl opět rád...
Autor kikusa, 06.02.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný....já nemám slov...

18.09.2007 18:56:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí