Slušný chlapec

Slušný chlapec

Anotace: ...

 

Je to tedy mazec,

od dnešního večera, 21,31 jsem slušný chlapec.

 

Zájem mám jen o slušné dívky, nejlépe panny,

jímž ty nejušlechtilejší vlastnosti do vínku byly dány.

 

Vařit, uklízet a prát,

svému životu tak smysl dát.

 

Na zahradě hrabat a rýt,

jen s nimi ve svazku manželském chtěl bych být.

 

A každý den (na kačenu) rozehřátou troubu,

hlavně aby nešily na mě nějakou boudu.

 

A oči čisté, jak dvě studánky,

jen s nimi chci předčítat si zpívánky.

 

Obdivovat jejich cnost,

neb té není nikdy dost.

 

 

Autor Nespavec, 20.12.2015
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím přesně jak je to myšleno, ale přijde mi to dost vtipné

15.06.2018 13:39:02 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí