. . .

. . .

Anotace: no? co dál? hm?

 Jsem jako princ z Nemanic, 

tak toužící a nechtějící víc

nabízím vše a nechci odpověď 

co přát si? Co nezraní?

 

Každý okamžik je příliš dlouhý odpovědi

který nechci slyšet a přitom na něj čekám

každá chvíle bez soucitu je minuta dlouhá

pomalu cítím jak upadám.

 

Minulost, nezastavíš čas, který plyne pořád dál

nezastavíš to co bylo a otázky?

Ano....

Ptej se klidně ptej, odpovím, potřebuji to,

Ty to potřebuješ.

Autor jurij, 23.12.2015
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí