Světlo v temnotách

Světlo v temnotách

Anotace: ona to říká

jsi mým světlem
slyším z jejích rtů
však zdá se mi
že pálím víc než svítím

jak rád bych svítil vždy
když potkají ji temnoty
a ona bloudí neznaje směr
k domovu lásky

vzdálená tiše pláče
a nese starost o démanty
zářící oči jejich dětí
které nesmí zarmoutit

kdyby vyšla za láskou
a perly slz jí kanou z očí
protože lásku svou
má i nemá zároveň
 

Tak rád bych svítil na její cestu
jako jitřenka naděje
jako měsíc v jehož svitu
její sny mění se v realitu

a jako slunce paprsky svými 
políbil její tvář
aby radostně zvolala 
tady jsi lásko má 

Autor VIZ, 24.12.2015
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí