Nevím

Nevím

Anotace: co dál...

Všechno to ticho se na mě valí
a dělá ten nejhorší kravál co znám.
Na co teď sáhnu mě v srdci pálí
a vlastní tep, ani dech nepoznám.

Mám v krku asi nějakou klapku,
na rukou pouta a nohy v železe.
Chci promluvit a asi se zalknu,
přeji si a žaludek se roztřese.

Tu prázdnotu, co vyvolává hromobití,
utiší jen tvoje ruce a tvůj hlas.
Potřebuji mít tě blízko pro přežití
a doufat, že uvidím tě brzy zas.
Autor Cameron, 24.12.2015
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Kutinečka, Jort, Zrzi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Preji Ti, aby Tva prani byla vyslysena...

24.12.2015 22:21:44 | Zrzi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí